google-site-verification=IGbNNF94Snxqi9vMGHE2XS-bZOSX9_2vFtXk2Etlpl0

Üdvözöllek a Lélekmelengető Blogon! 

Itt összegyűjtöttem Neked a legfrissebb és legaktuálisabb cikkeimet!

Jó olvasgatást! :)

Kriszti, a lélekbarát lakberendező 

Ajándékötletek életed Férfiai számára - egy lakberendező ajánlása

Ajándékötletek életed Férfiai számára - egy lakberendező ajánlása

Ha bizonytalan vagy, mivel lepd meg Férjed, Barátod, Apukád vagy Testvéred, itt van néhány ajándékötlet, ami nem csak, hogy praktikus, szívhezszóló, de ráadásul jól is mutat minden otthonban!

Hozd be a nyarat az otthonodba ezzel a színnel!

Egy árnyalat, ami tele van vidámsággal, melegséggel és optimizmussal. Finom és elegáns, mégis élénk és üde: ez a barackszín lett 2024-ben az év színe. Megmutatom, hogyan hozhatod Te be is otthonodba és varázsolhatsz vele magadnak derűs nyári atmoszférát!

Dobódj fel 2024 legfelkapottabb nyári trendjeivel!

Itt van a nyakunkon a nyár! Te készen állsz már rá? Ha kicsit is azt érzed, hogy lehetnél energikusabb is, kezdd otthonoddal a felfrissülést! Megmutatom, milyen inspirációkat meríthetünk az aktuális lakberendezési trendekből és konkrét (pénztárcabarát) tippeket is adok a megvalósításukra! :)

Otthonmegújító módszerek, amik nem kerülnek semmibe

Gyakran teszik fel nekem a kérdést lakberendezőként: hogy újítsam meg teljesen az otthonom, ha nincs rá egy felesleges fillérem sem? Ebben a cikkben összeszedtem Neked a válaszomat - benne a legalapvetőbb lakberendezési fogásokkal. Egyszerű, de nagyszerű megoldásokkal Te is kihozhatod az otthonodból, amit lehet - vásárlás nélkül is! :)

Stíluskalauz kezdőknek - lélekbarát módra

Ha szeretnél kicsit jobban képbe kerülni a lakberendezési stílusokkal, ez a cikk tökéletes mód rá! :) Lélekbarát szemmel kategorizáltam benne Neked napjaink legjelentősebb irányzatait - aszerint, hogy melyik milyen módon eshet jól a lelkednek. Mire a bejegyzés végére érsz, garantáltan lesz egy átfogó képed a témáról! :)

18+1 állatbarát szobanövény (és gondozásuk)

Ne aggódj, nem kell lemondanod a szobanövények áldásos hatásáról akkor sem, ha kisállataid vannak! Ha szeretnél teljesen nyugodt lenni, hogy zöld kedvenceid nem jelentenek veszélyt a négylábú szeretteidre sem, válogass a következő növények között! (Pár szóban azt is elmondom, hogy tartsd őket életben :))

9+2 otthonfrissítő tipp a tavaszi fáradtság ellen

Hoztam Neked néhány tippet, hogy segíthet a lélekbarát lakberendezés módszere új lendületet venni idén tavasszal! :)

Lélekmelengető ajándékok Nőknek és Anyáknak - nem csak Anyák napjára :)

Lélekmelengető ajándékok Nőknek és Anyáknak - nem csak Anyák napjára :)

Akár valami különleges nap alkalmából, akár csak úgy adnál Anyukádnak, Anyósodnak, Nagymamádnak vagy Dédidnek valami lélekmelengetőt, ez az ajándékajánló segíteni fog inspirációt gyűjteni a tökéletes ajándékhoz! :) 

Atomi szokások - egy lélekbarát lakberendező szemén át

Sok könyv ígéri azt, hogy segítségével azzá válhatsz, aki lenni szeretnél. Ez a kötet tényleg segíthet benne! És még a lakberendezésnek is fontos szerep jut benne... ha érdekel hogyan, olvasd el az ajánlóm. :)

Lélekbarát útmutató a saját lakberendezési stílusodhoz ♡

Lélekbarát útmutató a saját lakberendezési stílusodhoz ♡

Elveszettnek érzed magad a rengeteg lakberendezési stílus között? Szeretnél Te is olyan gyönyörű otthont varázsolni a sajátodból, amit a magazinok oldalán látsz, de nem tudod, hogy kezdj hozzá? Azt mondom, kezd itt, ezzel a bejegyzéssel. :)

Ha téma szerint kategorizálva olvasgatnád inkább a cikkeket...

Ha téma szerint kategorizálva olvasgatnád inkább a cikkeket...

Ha a Lélekmelengető Designról szeretnél többet megtudni...

Ha a Lélekmelengető Gyertyák és más illatos termékek érdekelnek...

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.

Váltás gyengénlátó verzióra!