NÉHÁNY GYAKORLATI TANÁCS

A hosszú életű Lélekmelengető gyertyád titkai :)

Mikor először használod a gyertyád, érdemes legalább 1 órán át égve hagyni, hogy a szójaviasz felsőrétege kellőképpen átmelegedhessen és minél nagyobb viaszmedence alakulhasson ki. Így jobban élvezheted a gyertya illatát is! (Ha visszaszilárdulás után a viasz egyenletlen felületű lesz, ez természetes jelenség - nem befolyásolja a gyertyát minőségét.)

Meggyújtás előtt mindig érdemes visszavágni vagy lecsippenteni a kanóc legvégén lévő elszenesedett részt. Így könnyebb lesz meggyújtani a gyertyád, szebben fog égni és a viasz is szép tiszta maradhat.

Javasoljuk, hogy egyhuzamban 3-4 óránál tovább ne égesd, mert a túl sok olvadt viasz könnyen "megfullaszthatja" a gyertyád.

A gyertyák környezetbarát növényi viaszból készültek. Ez az anyag a hagyományos viasszal ellentétben nem hagy foltot sem a bútoron, sem a ruházaton. Meleg, szappanos vagy mosószeres vízzel minden felületről lemosható. (Így a tégelyek is bátran újrahasznosíthatók!)

Ügyelj a biztonságra!

A gyertyákat minden esetben egyenletes, lehetőleg hőálló felületen égesd.

Csak huzatmentes helyen, más hőforrásoktól és könnyen lángrakapó, éghető anyagoktól távol szabad használni őket.

Ügyelni kell arra, hogy a viaszmedence lehetőleg maradjon tiszta: ne dobáljunk bele semmit (pl.gyufát, stb.)

Az égő gyertyát soha ne hagyjuk, hogy elérhessék a kiváncsi kis kezek / mancsok: gyermekektől és háziállatoktól távol tartandó.

Az égő gyertyákat soha nem szabad felügyelet nélkül hagyni.

Bár minden alapanyagunk maximálisan biztonságos, tiszta és parabénmentes, a mindennapos, alapos szellőztetésről használatuk mellett is érdemes gondoskodni.

Ha már csak úgy 1 cm-nyi viasz maradt a gyertyádból,  javasuljuk, hogy oltsd el, tisztítsd ki a tégelyt és találj új funkciót neki!

... vagy ha nincs rá szükséged és sérülésmentes a tégely, küldd vissza nekünk! :)


Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.

Váltás gyengénlátó verzióra!