Aktuális illatválasztékunk

Illataink alapja többnyire 100 % tiszta, természetes illóolaj, melyet a különleges illatélmény érdekében
vegán, állatkísérlet- és parabénmentes, kiváló minőségű illatolajokkal egészítünk ki :)

Emellett minden tégelyünket illatmentes verzióban is kérheted - ha csak a gyertya lélekmelengető fénye a lényeg! :)

Tavaszi illataink ♥ 

Itt a tavasz: megújul a természet  és megújulni vágyik a lelkünk is vele együtt :)  Mi a legfinomabb illatokkal készültünk erre az időszakra is - akár a virágos illatokat szereted, akár a kávés, akár az édesebb vagy épp a fűszeresebb illatok töltik fel igazán a lelked, Nálunk találni fogsz megfelelőt :)
Gyertyáinkba, illatosítóinkba vagy épp saját tégelyedbe is kérheted őket újragyertyaként.
Feldobnak minden vacsorát, minden meghitt beszélgetést, iszogatást és az énidős pillanatokat is bearanyozzák fényükkel és illatukkal - akár magadnak szánod, akár esküvői köszönetajándékként vagy akkor is, ha 'csak úgy' szeretnéd valami környezetbarát különlegességgel meglepni Szeretteidet.

Válogass csak kedvedre! :)

(Limitált kínálat - csak amíg a készlet tart!)

Természetes illóolajokból született keverékeink ♥

Ezen illatok megalkotásához csak 100% tiszta, természetes illóolajokat használtunk - a leírásban megtalálod, milyen keverékeket rejtenek az egyes hangulatnevek. :)
Megjegyzésünk: 
* A tiszta és természetes illóolajok, illetve a belőlük készült aromagyertyák hihetetlen hasznosak tudnak lenni, és rengeteg áldásos hatásuk van a közérzetünkre és hangulatunkra. Ám érdemes azért körültekintően bánni ezekkel is - előfordulhat, hogy valakinek ellenjavalt egyes olajok használata (pl. várandósok, krónikus betegséggel élők, kutyák vagy kisgyermekek.) Mindig tájékozódj a témában előre, mielőtt használni kezded őket! ♥
** Levendulás illatainkhoz Lavandula angustifolia, Eukaliptusz illatainkhoz pedig Eucalyptus globulus illóolajokat használunk.
*** Ha pedig van olyan illat, ami tetszik - de valamelyik összetevőjét nem szeretnéd használni - írj nekünk bátran és kitalálunk valamit! :)

+3 :) Klasszikus illataink továbbra is kérhetők ♥

Ahogy már megszokhattátok, Vanília, Csokoládé és Kókusz illat mindig elérhető nálunk. 
Több törzsvásárlónk is van, aki a klasszikus illatokat szereti - így ezeket mindig raktáron tartjuk :)  ...végtére is vannak klasszikus illatok, melyeket nem lehet megunni ♥ Most külön itt már nem tüntettük fel őket, de a gyertyarendeléseknél elérhetők a választható illatok listájából! 

+1: Érintés - gyertyánk ♥

+1: Érintés - gyertyánk ♥

Megérkezett a legújabb, és talán az egyik legkülönlegesebb gyertyánk, mely kimondottan Bucsi Mariann új, Érintés című könyvéhez készült. Igyekeztünk olyan szép illatot és gyertyát alkotni, amilyen a kötet is - ajánljuk nagy szeretettel :)

* Illatkínálatunk mindig változó, érdemes figyelni az aktuális híreket, újdonságokat! Facebook és Instagram oldalunk követésével ezt könnyen megteheted! :)

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.

Váltás gyengénlátó verzióra!