google-site-verification=IGbNNF94Snxqi9vMGHE2XS-bZOSX9_2vFtXk2Etlpl0

A régiből újat - környezettudatosan, hulladékmentesen ♥ 

Védjük környezetünket - ahogy tudjuk! :)

Talán már tudjátok: kis vállalkozásunk egyik alappillére a környezettudatosságra való törekvés. Ez lebeg szemünk előtt minden egyes alapanyag, hozzávaló és eszköz kiválasztásánál és minden egyes gyertyánk elkészítésénél. Szeretnénk azt is, ha "működésünk" a lehető legkevesebb hulladékkal járna - ezért törekszünk minden téren az újrahasznosításra és az újrafelhasználásra is.
A nálunk vásárolt gyertyák tégelyeinek visszaküldésére eddig is megadtuk a lehetőséget, de most szeretnénk ennél többet is ajánlani! :)

Ha vannak otthon elfekvőben használt gyertyás vagy bármilyen más hőálló üvegeid, tégelyeid, melyeket nem szívesen dobnál csak úgy ki, mi örömmel öntünk beléjük új életet - illetve a legjobb minőségű szója- ill. repceviaszt és lélekmelengető illatokat. :)

Az ötlet régóta forgolódott már a fejünkben, de a végső löketet ehhez is Ti adtátok meg: egy kedves követőnk keresett meg azzal, hogy van-e nálunk ilyen újratöltésre lehetőség. Mi pedig kapva kaptunk az alkalmon! :)

Az Otthonok és Megoldások magazin is minket ajánl! :)

Újragyertyás szolgáltatásunkkal egyébként felkerültünk ebbe a szuper kis ajánlóba is ☺️  Köszi, Otthonok&Megoldások, óriási megtiszteltetés 💛 És szuper cikk! Hiszen a dekoráció akkor a legjobb, ha nem csak szép, de (újra)hasznos is! ♻️🏡

Ha tehát vannak üvegeid / tégelyeid, melyek

 • akár nálunk vásárolt gyertyákhoz tartoznak, akár nem
 • biztosan hőállók (pl.mosogatógépben is moshatók és akár a forrásban lévő víz sem árt nekik)

 • szívárgásbiztosak (tehát folyadék is csepegésmentesen tárolható benne hosszabbidőn át)

 • sérülésmentesek, jó állapotban vannak (nincs rajtuk repedés, stb.)

... és amiket szívesen látnál viszont Lélekmelengető Gyertyaként :)

...nincs más teendőd, mint üzenni nekünk itt az oldal alján, vagy akár FacebookInstagram oldalunkon! A részleteket azután megbeszéljük.

Ha nem mindbe szeretnél saját részre újratöltést kérni, az sem probléma: a többi üvegbe mi választunk egy illatot, elkészítjük és a kész terméket feltöltjük a webshopunkba! Így ezek az Újragyertyák másoknak is megvásárolhatók lesznek, kedvezményes áron, Kész termékként, gyakorlatilag azonnali postázással. :)


​Az újraküldés folyamata nagyjából így fest:

 • kitalálod, mely tégelyek lennének a fenti feltételek szerint alkalmasak az újratöltésre

 • az Illataink oldalon kiválasztod, melyikbe milyen illatú gyertyát szeretnél :) 

 • írsz nekünk a fent megadott elérhetőségeken és egyeztetjük a részleteket (illatok, méretek, stb.)

 • ha szeretnél színes kis viaszdíszítéseket is a gyertyákra, megoldható! Kis kaktuszkák, virágok, stb. is kérhető rájuk. 

 • a megtisztított, üres tégelyeket / üvegeket kibélelt, biztonságos szállításra alkalmas, a tégelyek méretéhez képest a lehető legkisebb dobozba téve eljuttatod hozzánk (Postán, GLS-sel, stb., vagy Tatán akár személyes átvétellel is, ahogy Neked kényelmes)

 • mi lemérjük, mennyi viasz fér a tégelyeidbe, és eszerint küldünk egy pontos újratöltési árat Neked, melyet banki utalással tudsz elküldeni a részünkre

 • az összeg beérkezte után visszajelzünk és neki is látunk gyertyáidnak!

 • amint elkészültek, küldjük is vissza Neked őket megadott címre! :)

Mennyibe fog várhatóan kerülni?

Az újratöltés ára alapvetően 2500 Ft / 100 g újratöltött viasz.

A végleges ár természetesen függ a tégelyeid számától, méretétől, díszítéstől és a szükséges kanócok mennyiségétől is.

Ha szeretnéd Te is előre megbecsülni, nagyjából mennyibe fog kerülni az újratöltés, némi víz és egy konyhamérleg segítségével megteheted! :) 

Öntsd (majdnem) tele a tégelyt vízzel és a konyhamérleg segítségével mérd le, grammra mennyi víz kerül bele. Mivel a növényi viasz állaga más, nagyjából a víz súlyának 80 %-a fog beleférni a tégelyedbe. Ha tehát pl. mérésed szerint 100 g víz fér bele, az nagyjából 80 g szójaviaszt jelent (ennek értelmében 0,8-as szorzóval kell számolnunk).

Az újratöltés ára tehát arra a tégelyre számolva 2200 x 0,8  = 1760 Ft

Ez természetesen csak egy saccolt összeg lesz - a végleges, pontos árat azután fogjuk tudni Neked megmondani, hogy kézhez kaptuk a tégelyeket.

Kérjük vedd figyelembe a következőket!

 • Ha a tégelyeid a szállítás közben sérülnek (pl. ha nem megfelelően lettek becsomagolva), vagy ha mégsem bizonyulnak sértetlennek / hőállónak (és emiatt az öntés folyamán elrepednek), azért sajnos nem tudunk felelősséget vállalni. Ezért is kérünk, hogy fordíts külön figyelmet mindkét feltétel teljesülésére!

 • Ha az újraöntés összege meghaladja a 10 000 Ft-ot, a gyertyák "hazaútját" Hozzád már mi álljuk! :) (Érdemes tehát több üvegecskét / tégelyt is összegyűjteni és azokat együtt újratöltetni.

 • A teljes hulladékmentesség jegyében (és ha az általad feladott doboz állapota megengedi), szívesen visszaküldjük a Tőled kapott csomagolásban gyertyáidat. Ha ez valamiért mégsem megoldható (pl. az általad feladott doboz állapota miatt, stb.), vagy Te szeretnél inkább más csomagolást, természetesen ez is opció. Minden megbeszélés kérdése. :)

Keress minket bátran! :)

Ha bármiben elakadnál, vagy segítségre lenne szükséged (akár a csomagolás, csomagfeladás stb. terén), keress minket bizalommal!

Instagram és /vagy Facebook oldalunkon könnyen elérhetsz minket, de akár itt is küldhetsz nekünk üzenetet.

Várjuk jelentkezésed! :)A *-gal megjelölt mezők kitöltése kötelező!

Maradt benned kérdés? Gyere Instagramra vagy Facebookra és írd meg nyugodtan!  

És ha már arra jársz: kövess minket közösségi oldalainkon :)

így biztos nem maradsz le a következő bejegyzésünkről sem!

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.

Váltás gyengénlátó verzióra!