Rólunk

Szia, itt Kriszti, a Lelekmelengeto.hu (egyik) megálmodója. :)

Ez egy igazi hazai, családi kisvállalkozás. :)

Mindig is nagy rajongói voltunk a gyertyáknak és a különböző illóolajoknak, a gyertya fénye számunkra mindig egyet jelentett a meghitt otthon, a nyugalom és a harmónia hangulatával. 
Az egészség- és környezettudatossá válásunk útján azonban rájöttünk, hogy a hagyományos gyertyák komoly rejtett kockázatokkal járnak. Miután örökbefogadtuk első "kutyagyerekünket", szerettük volna, ha otthonunk számára és számunkra is a lehető legbiztonságosabb. Egyre inkább igyekeztünk kiváltani a mindennapi életünk során használt sok káros vegyszert és kemikáliát különböző egészségesebb, természetesebb, növényi alapú anyagokkal. Az csak külön szerencsés volt, hogy ez a törekvés egyúttal a bolygónk számára is hasznos, környezettudatos megoldásokhoz is közelebb vitt. 
Kisfiunk megszületése után ez a vonal csak erősödött bennünk, így  belevágtunk a szójagyertyák készítésébe. Eleinte csak saját örömünkre készültek ezek, de aztán hamarosan szeretteink körében is egyre nagyobb sikert arattak egy-egy különleges ajándék formájában. Végül innen jött az ötlet: hátha mások is örülnének neki. :)
A gyertyáinkat ahogy akkor is, a mai napig itthon, saját kézzel, egészség-és környezettudatos módon, nagy odafigyeléssel és sok örömmel készítjük.
Reméljük, Te és Szeretteid is örömüket lelitek munkánkban! :)

Jó lélekmelengetést kívánunk!
Kriszti és a Fekete-Hegyi család

Ha bármi kérdésed, észrevételed vagy ötleted lenne, írj nekünk bátran! :)

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.

Váltás gyengénlátó verzióra!