google-site-verification=IGbNNF94Snxqi9vMGHE2XS-bZOSX9_2vFtXk2Etlpl0

Szia! :)

Hadd mutassam be, ki és mi is áll az oldal mögött. 

Mikor magunkról beszélek, illetve erről az egész kis vállalkozásról, kétféleképpen is fogalmazhatok.

Egyszerre mondhatom, hogy családi vállalkozás vagyunk, hiszen valamilyen, kisebb-nagyobb szerepet mindannyian vállalunk a munkából. Frutti kutyánktól kezdve a férjemen át a gyerkőceinkig mind részese vagyunk a folyamatoknak. :)

Emellett örömmel vállalom, hogy a Lélekmelengető.hu-t jelenlegi formájában én, Kriszti álmodtam meg. Sok munkával keltettem itt életre mindent, ami számomra az otthoni lélekmelengetést jelenti: ezek a környezetbarát gyertyák, a lakberendezés és a pszichológia. :)

​Rólam

Kriszti vagyok, 2 kisgyermek édesanyja, asztalosfeleség. :)

Családommal Szomódon, egy Tata melletti gyönyörű kis településen élünk. 

Hivatalos pályafutásom pszichológusként kezdődött. A lélektan számos területén dolgoztam, munka- és szervezetpszichológusként, kiválasztásban, majd éveken át készségfejlesztő tréningekkel foglalkoztam. Később magam mögött hagyva a vállalati szférát inkább a személyes tanácsadás irányába mozdultam el. Komoly, felelősségteljes de nagyon hálás feladatként tekintettem arra, hogy klienseimet segíthettem kisebb-nagyobb elakadásaik kezelésében.

Végül kicsit másfelé sodort az élet munka terén, de a pszichológia mindig végigkísért utamon, mint biztos alap, melyre építhetek és egy olyan végeláthatatlan tudás, melyben érdemes életem végéig képeznem magam.
Ahonnan a gyertyázás indult...

Mindig is nagy rajongója voltam a gyertyáknak és a különböző illóolajoknak. A gyertya fénye számomra mindig egyet jelentett a meghitt otthon, a nyugalom és a harmónia hangulatával. 
Aztán egészség- és környezettudatossá válásom útján azonban rájöttem, hogy a hagyományos gyertyák komoly rejtett kockázatokkal járnak. Miután férjemmel örökbefogadtuk első "kutyagyerekünket", szerettük volna, ha otthonunk a mi Fruttink számára és számunkra is a lehető legbiztonságosabb. Egyre inkább igyekeztünk kiváltani a mindennapi életünk során használt sok káros vegyszert és kemikáliát különböző egészségesebb, természetesebb, növényi alapú anyagokkal. Az csak külön szerencsés volt, hogy ez a törekvés egyúttal a bolygónk számára is hasznos, környezettudatos megoldásokhoz is közelebb vitt. 
Kisfiunk megszületése után ez a vonal csak erősödött bennünk, így  belevágtunk a szójagyertyák készítésébe. Eleinte csak saját örömünkre készültek ezek, de aztán hamarosan szeretteink körében is egyre nagyobb sikert arattak egy-egy különleges ajándék formájában. Végül innen jött az ötlet: hátha mások is örülnének neki. :)

Időközben kislányunk is megszületett és teljesen új helyre költözve folytattuk életünket, de volt, ami nem változott: a gyertyáinkat ahogy akkor is, a mai napig itthon, saját kézzel, egészség-és környezettudatos módon, nagy odafigyeléssel és sok örömmel készítjük. ❤

​Ahogy pedig a lakberendezés jött

Utólag visszagondolva már gyerekként is lenyűgözött, mekkora hatással tud lenni rám a környezetem. Imádtam ha rend volt a szobámban (még ha persze gyerekként nem is szerettem magam rendet rakni), ha mindennek megvolt a maga helye - és sokkal vacakabb érzés volt, ha nem így volt.

Szerettem időről időre átalakítani a szobám: megtervezni, melyik bútorom hova kerüljön, aztán nagy lelkesen átpakolni mindent. Ám leginkább mindig is az ezt követő érzést imádtam: megmártózni a megújulás érzésében. Hiszen akárhányszor alakítottam valamit a szobámon, én magam is átalakultam és újjászülettem kicsit. És ezt felnőttként is épp úgy imádom, mint akkor :)

2021-ben váltam hivatalosan is lakberendezővé, hogy a pszichológia tudományát és a dekorálás művészetét ötvözve másoknak is segítsek megtalálni ezt a hihetetlenül lélekmelengető érzést, amit az otthonunk és a környezetünk adni tud. ❤

Külön öröm, hogy bútorasztalos férjemmel, Zsolttal közös projektek keretében is együtt tudunk dolgozni ezen. :)

Hát így született meg a lélekmelengető.hu mai formája és erre alapozva fejlesztjük és bővítjük majd a jövőben is az oldalt. A cél, hogy itt megtalálj mindent, ami egy lélekmelengető otthonhoz kell. :)

Remélem, Te és Szeretteid is örömet leltek munkánkban! :)

Jó lélekmelengetést kívánunk!
Kriszti és a Fekete-Hegyi család

Ha a legfrissebb és legaktuálisabb lakberendezési cikkekre vagy kíváncsi...

Ha a legfrissebb és legaktuálisabb lakberendezési cikkekre vagy kíváncsi...

Ha bármi kérdésed, észrevételed, vagy ötleted lenne...

Ha a Lélekmelengető Gyertyák és más illatos termékek érdekelnek...

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.

Váltás gyengénlátó verzióra!