google-site-verification=IGbNNF94Snxqi9vMGHE2XS-bZOSX9_2vFtXk2Etlpl0

Hangulatvarázsló ötletek, lélekmelengető inspiráció

Itt azokat az írásokat szedtem össze Neked, melyekből könnyen inspirációt meríthetsz a saját otthonod átalakítására, szépítgetésére is. 

Mi magunk is sokat dolgozunk saját otthonunkon - ezeket a kis projektekbe is itt kukkanthatsz bele. :)

Dobódj fel 2024 legfelkapottabb nyári trendjeivel!

Itt van a nyakunkon a nyár! Te készen állsz már rá? Ha kicsit is azt érzed, hogy lehetnél energikusabb is, kezdd otthonoddal a felfrissülést! Megmutatom, milyen inspirációkat meríthetünk az aktuális lakberendezési trendekből és konkrét (pénztárcabarát) tippeket is adok a megvalósításukra! :)

Otthonmegújító módszerek, amik nem kerülnek semmibe

Gyakran teszik fel nekem a kérdést lakberendezőként: hogy újítsam meg teljesen az otthonom, ha nincs rá egy felesleges fillérem sem? Ebben a cikkben összeszedtem Neked a válaszomat - benne a legalapvetőbb lakberendezési fogásokkal. Egyszerű, de nagyszerű megoldásokkal Te is kihozhatod az otthonodból, amit lehet - vásárlás nélkül is! :)

Egy (őszi)hangulatos háló berendezésének titkai

Egy (őszi)hangulatos háló berendezésének titkai

Ebben a cikkben fogunk egy lélekmelengető szobáról készült fotót és végignézzük, mitől is ilyen hívogató ez a helyiség - és adok pár tippet és ötletet arra, hogyan alakíthatsz ki hasonló berendezést a saját otthonodban is! Inspirációgyűjtéshez tökéletes olvasmány :)

Hogyan varázsolj őszt a nyárból? 7+1 tippem van rá! :)

Hogyan varázsolj őszt a nyárból? 7+1 tippem van rá! :)

Ha a lehűlés még kicsit ráérősen is érkezik, én azt mondom: nekünk nem kell tovább várni, ha a lelkünkben már készen állunk az új évszakra! Kezdjünk őszi hangulatot varázsolni otthonunkba, aztán előbb utóbb úgyis beköszönt odakint is. :) Hangolódjunk át együtt a bekuckózós hónapokra!

A lélekmelengető konyha átalakulása ♥

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy kis konyhaátalakításunk... Képekben meséljük el, hogy jutottunk el a mai lélekmelengető végeredményig. :)

Fény- és futókaszerelem ♡

Egy népszerűsítő, szerelmes levél a Fénynek és a futókáknak, és képes beszámoló arról, hogyan része mindez a mi otthonunknak is ♡

Random szeretempolc, random gondolatokkal

Csak úgy... dolgok, emlékek, illatok, gondolatok - avagy egy példa arra, milyen nagy hatással vannak ránk a legapróbb tárgyaink is.

Hamarosan újabb bejegyzések fognak felkerülni! :)

Kövess minket Instagramon / Facebookon, hogy biztos ne maradj le a következő cikkünkről sem!

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.

Váltás gyengénlátó verzióra!