Üvegtégelyes minigyertya

Tökéletes kis mintaválogatáshoz - vagy akár apró ajándéknak is! :) Nagyobb mennyiség rendelése esetén kedvezményt adunk!

Price: HUF 1,350

Tető színe: Arany és fehér vegyesen

Díszítés: nincs

Illatosítás:
Viasz:
ea.

Ebbe a 4,5 cm átmérőjű kis szépségbe 20 g kiváló minőségű növényi viasz kerül, mely kb. 6 óra tiszta és lélekmelengető gyertyafényt ad.
Tökéletes lehet kis mintaválogatás részeként, ha először csak kipróbálnád illatainkat - vagy akár apró ajándéknak is a kollégák, rokonok vagy épp az esküvői vendégek számára! :)
Nagyobb mennyiség rendelése esetén kedvezményt adunk!
Ezt a tégelyünket egyébként szívből ajánljuk esküvőkre is, mint a vendégeknek szánt különleges és lélekmelengető köszönetajándék, aminek garantáltan örülni fognak a szerettek is! :) Kedvetek szerint személyreszabhatjátok (akár egyedi névreszóló matricát is tervezünk rá Nektek, sőt, saját illatotokkal is kérhetitek őket), minden megbeszélés kérdése. :)
Ha esküvődre vagy más alkalomra nagyobb mennyiséget szeretnél belőle rendelni, írj nekünk itt a honlapunk Kapcsolat fülén át vagy e-mailt (lelekmelengetogyertyak@gmail.com) egyedi, kedvezményes ajánlatért! :) Választhatsz, milyen viasszal, tetővel és illattal kéred! :)
Jelenleg arany és fehér tetővel elérhető! Ezeket véletlenszerűen tesszük rá, de ha külön kérésed van, melyikre melyik kerüljön, írd meg nekünk nyugodtan a megrendelés megjegyzés rovatában! :)

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.

Switch to High Contrast!