Üvegtégelyes minigyertya

Tökéletes kis mintaválogatáshoz - vagy akár apró ajándéknak is! :) Nagyobb mennyiség rendelése esetén kedvezményt adunk!

Price: HUF 1,350

Üvegtégelyek mérete:

Díszítés: nincs

Tető színe:
Illatosítás:
Viasz:
ea.

Ebbe a 4,5 cm átmérőjű kis szépségbe 20 g kiváló minőségű növényi viasz kerül, mely kb. 6 óra tiszta és lélekmelengető gyertyafényt ad.

Tökéletes lehet kis mintaválogatás részeként, ha először csak kipróbálnád illatainkat - vagy akár apró ajándéknak is a kollégák, rokonok vagy épp az esküvői vendégek számára! :)
Nagyobb mennyiség rendelése esetén kedvezményt adunk!

Ezt a tégelyünket egyébként szívből ajánljuk esküvőkre is, mint a vendégeknek szánt különleges és lélekmelengető köszönetajándék, vagy akár céges ajándéknak is! Teljesen igény szerint személyreszabhatjátok (akár egyedi névreszóló matricát is tervezünk rá Nektek, sőt, saját illatotokkal is kérhetitek őket), minden megbeszélés kérdése. :)
Ha nagyobb mennyiséget szeretnél belőle rendelni, írj nekünk itt a honlapunk Kapcsolat fülén át vagy e-mailt (lelekmelengetogyertyak@gmail.com) egyedi, kedvezményes ajánlatért! :) Választhatsz, milyen viasszal, tetővel és illattal kéred! :)

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.

Switch to High Contrast!