Üvegtégelyes kis gyertya

Price: HUF 3,050

Üvegtégelyek mérete:

Díszítés: nincs

Tető színe:
Illatosítás:
Viasz:
ea.

Ez az üvegtégelyünk 80 g kiváló minőségű növényi viasszal és kb. 16 óra csodaszép tisztalángú égési idővel az egyik legkeresettebb termékünk, nem véletlenül. :)Tökéletes lehet kisebb ajándéknak is a kollégák, rokonok vagy épp az esküvői vendégek számára! :)
Nagyobb mennyiség rendelése esetén ebből is kedvezményt adunk!

Ezt a tégelyünket egyébként szívből ajánljuk esküvőkre is, mint a vendégeknek szánt különleges és lélekmelengető köszönetajándéknak is, aminek garantáltan örülni fognak a szerettek is! :) Kedvetek szerint személyreszabhatjátok (akár egyedi névreszóló matricát is tervezünk rá Nektek, sőt, saját illatotokkal is kérhetitek őket), minden megbeszélés kérdése. :)
Ha esküvőre vagy más alkalomra nagyobb mennyiséget szeretnél belőle rendelni, írj nekünk itt a honlapunk Kapcsolat fülén át vagy e-mailt (lelekmelengetogyertyak@gmail.com) egyedi, kedvezményes ajánlatért! :) Választhatsz, milyen viasszal, tetővel és illattal kéred! :)

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.

Switch to High Contrast!