google-site-verification=IGbNNF94Snxqi9vMGHE2XS-bZOSX9_2vFtXk2Etlpl0

Esküvői köszönetajándék / asztaldísz (kis üvegben)

A tökéletes asztaldísz vagy köszönetajándék az esküvői vendégeknek! "Köszönjük, hogy velünk ünnepelsz!' feliratú design címkével, kis üvegben, választható illattal!

Price: HUF 3,150

Üvegtégelyek mérete:

Tető színe: Fehér (mindhez kérhető)

Díszítés: nincs

Viasz: Szójaviasz

Illatosítás:
ea.

Ez az üvegtégelyünk 80 g kiváló minőségű növényi viasszal és kb. 16 óra csodaszép tisztalángú égési idővel az egyik legkeresettebb termékünk, nem véletlenül. :)


Esküvői címkénk kerül a gyertya tetejére: kifejezetten az esküvői vendégek számára készült design - pasztell lilás színvilágban, gyönyörű virág mintával, esküvői párral díszítve.
Kitehetitek az asztal díszeként, de akár a vendégek is megkaphatják köszönetajándékként.
A gyertya fehér tetővel kérhető, az illatát Ti választhatjátok ki aktuális kollekciónkból! :)


Nagyobb mennyiség rendelése esetén ebből is kedvezményt adunk! 10 db rendelése esetén már 20%-os is le tudunk vonni az árból! Kérlek, írjatok a honlap Kapcsolat fülén át, vagy e-mailt a lelekmelengetogyertyak@gmail.com címre az egyedi ajánlatért! :)

Ha más színű tetővel akarnátok a gyertyát, vagy szeretnétek kedvetek szerint személyreszabni a címkét, ezt is külön e-mailes rendelésen át tudjátok megtenni. (Akár egyedi névreszóló matricát is tervezünk rá Nektek, sőt, saját illatotokkal is kérhetitek őket), minden megbeszélés kérdése. :)

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.

Switch to High Contrast!