google-site-verification=IGbNNF94Snxqi9vMGHE2XS-bZOSX9_2vFtXk2Etlpl0

Ajándékcsomag fadobozban 🎁 (nagy)

Egy stílusos és lélekmelengető válogatás az illatok és a gyertyák szerelmeseinek! Választható tartalommal! :)

limitált kiadás!

Price: HUF 12,950

Méret:

Out of Stock!

Ezt az ajándékcsomagot úgy álmodtuk meg, hogy egy igazán lélekmelengető ajándék lehessen belőle - akár Szerettednek, akár magadnak szánod :) de csak limitált kollekció készült belőle - úgyhogy ne habozz mielőbb megrendelni!



Gyönyörű, kézzel pácolt tömörfa doboz, stílusos kis csattal - ezt kiürülés után is tovább lehet használni. Tartható benne minden gyertyázós, párologtatós kellék, de persze másra is szabadon felhasználható. :)



3 változatban rendelhető:

- 4 kis üvegtégelyes gyertyánkkal (egyenként 80 grammnyi, 16 órás környezetbarát gyertyafényt nyújtó viasszal), vagy

- 9 mini üvegtégelyes gyertyánkkal, ha minél több illatunkat szeretnéd a csomagban látni

- ha pedig minden termékünkből szeretnél egy kicsit, illatviaszos válogatást is rendelhetsz (mécsesekkel vagy minigyertyákkal)



Az illatokat is megválaszthatod:

- Édes finomságok válogatásunkban pl. Vanília, Életkedv, Rozmálna és Bazseper illatunk kerül

- VIrágos válogatásunkba pl. Magnólia, Orgonavirág, Öngondoskodás, Édenkert, Levendula és Cseresznyevirágzás illatunkat tesszük



- a Lélekmelengető kedvencek válogatásunkban például Diós cappuccino, Édes nyugalom, Naplemente és Édenkert nevű illatunkat találod
(ha ezeket az illatokat választod, a 4 kis üvegtégelyes verzióban, a 4 különleges designcímkés gyertyánkat fogjuk beletenni a csomagba! :) (Kávészünet, Egy gyertyányi énidő, Pihenni ér és Otthon, édes otthon címkékkel)

- Kávés válogatásunkba pedig Diós cappuccino, Latte illatunk mellé néhány különleges, máshol nem elérhető illatot is rejtettünk el (pl. Fekete kávé, Málnás tiramisu)


...de ha nagyon más illatokat szeretnél inkább kollekciónkból, vagy van 1-1, amit mindenképp akarnál, csak írj nekünk és megbeszéljük! :)




Az ajándékcsomagra kérhető díszszalag is, tartalmát pedig apró kis meglepetésekkel és díszítésekkel tesszük igazán lélekmelengetővé. :)


Adj lélekmelengetést ajándékba! ❤️️

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.

Switch to High Contrast!