Ajándékcsomag fadobozban 🎁 (kicsi)

Ez egy tökéletes kis csomag a párologtatás rajongóinak - stílusos és lélekmelengető! Választható illatviaszokkal, környezetbarát mécsesekkel, gyönyörű tömörfa dobozban :)

limitált kiadás!

Price: HUF 6,750

Méret:

Mécsesek: illatmentes

Illatviaszok:
Szalagot kérsz rá?:
ea.

Ezt a csomagot úgy állítottuk össze, hogy igazán lélekmelengető ajándék lehessen belőle - akár Szerettednek, akár magadnak szánod :) de csak limitált kollekció készült belőle - úgyhogy ne habozz mielőbb megrendelni!



Gyönyörű, kézzel pácolt tömörfa doboz, stílusos kis csattal - ezt kiürülés után is tovább lehet használni. Tartható benne minden párologtatós kellék, de persze másra is szabadon felhasználható. :)

- a dobozban egy csomag általad választott színű és illatú környezetbarát illatviasz van és 4 fenntartható és lebomló, illatmentes repceviasz mécsessel.



A viaszokat kiválaszthatod a legördülő listából!


...de ha nagyon más illatú vagy formájú, színű viaszt szeretnél inkább kollekciónkból, csak írj nekünk és megbeszéljük! :)




Az ajándékcsomagra kérhető díszszalag is, tartalmát pedig apró kis meglepetésekkel és díszítésekkel tesszük igazán lélekmelengetővé. :)


Adj lélekmelengetést ajándékba! ❤️️

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.

Switch to High Contrast!