google-site-verification=IGbNNF94Snxqi9vMGHE2XS-bZOSX9_2vFtXk2Etlpl0

'Tököcske' 🎃 (1db)

Ez is egyike az őszi limitált kiadású különlegességeinknek: szabadonálló tököcskegyertya, választható színvilággal és illattal!

Price: HUF 2,450

Méret:

Viasz: Szójaviasz

Illatosítás:
Színek:
ea.

Kb.100 grammos, 7x5 cm-es szabadonálló gyertyakülönlegesség, választható színvilággal és illattal. (Ha egy konkrét színt szeretnél, írd meg nyugodtan a rendelés MEgjegyzés rovatába!)

Garantáltan szuperhangulatos kiegészítője lesz az otthonodnak vagy az irodádnak, és ajándéknak is tökéletes választás a kollégák, rokonok vagy épp barátok számára! :)


1db-os és 3 db-os csomagban is rendelhető


Szívből ajánljuk őszi esküvőkre is, vagy más (akár céges) rendezvényekre, mint a vendégeknek szánt különleges és lélekmelengető köszönetajándéknak is, aminek garantáltan örülni fog mindenki! :)

Ha nagyobb mennyiséget szeretnél belőle rendelni (10+ darab), írj nekünk itt a honlapunk Kapcsolat fülén át vagy e-mailt (lelekmelengetogyertyak@gmail.com) egyedi, kedvezményes ajánlatért! :)




Amit fontos megjegyezni, hogy ez egy szabadonálló gyertya. Mindenképp ajánlom, hogy valamilyen alátétre / tálra tedd rá - különösen, ha meg is szeretnéd gyújtani!

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.

Switch to High Contrast!