google-site-verification=IGbNNF94Snxqi9vMGHE2XS-bZOSX9_2vFtXk2Etlpl0

'Tatagyertya' ūü§ć (kicsi)

Egy gyertya Tatához - mert ez a csodálatos város megérdemli :) választható illattal!

Price: HUF 3,150

Méret:

Illatok:
ea.

Ha Tata k√∂rny√©k√©n j√°rsz √©s vinn√©l valami igaz√°n l√©lekmelengetŇĎt eml√©kbe, vagy aj√°nd√©kba Szeretteidnek, esetleg itt laksz √©s t√°volabbi rokonoknak, bar√°toknak vinn√©l valami helyi k√ľl√∂nlegess√©get, ez a gyertya a t√∂k√©letes v√°laszt√°s. :)


Kis 100 ml-es √ľvegt√©gely√ľnk, feh√©r tetŇĎvel - √©s egy gy√∂ny√∂rŇĪ Tata ihlette design c√≠mk√©vel - rajta az √Ėreg-t√≥val √©s a Tatai v√°rral :)

AlapvetŇĎen 5 f√©le illattal k√©sz√≠tj√ľk, de ha valamelyik m√°sik illatunkkal szeretn√©d ink√°bb megt√∂lteni, √≠rd meg nyugodtan √©s elk√©sz√≠tj√ľk sz√≠vesen! :)

Ha nagyobb mennyis√©get szeretn√©l belŇĎle rendelni (10+ darab), √≠rj nek√ľnk itt a honlapunk Kapcsolat f√ľl√©n √°t vagy e-mailt (lelekmelengetogyertyak@gmail.com) egyedi, kedvezm√©nyes aj√°nlat√©rt! :)Term√©szetesen, mint minden gyerty√°nk, ezt is k√©zzel k√©sz√≠tj√ľk, megsp√©kelve sok szeretettel √©s csupa k√∂rnyezetbar√°t hozz√°val√≥val! A t√©gely√©t ki√ľr√ľl√©s ut√°n ennek is √∂r√∂mmel √ļjrat√∂ltj√ľk Neked! :)

Ez a weboldal cookie-kat (s√ľtiket) haszn√°l az√©rt, hogy weboldalunk haszn√°lata sor√°n a lehetŇĎ legjobb √©lm√©nyt tudjuk biztos√≠tani.

Switch to High Contrast!