'Tatagyertya' 🤍 (kicsi)

Egy gyertya Tatához - mert ez a csodálatos város megérdemli :) választható illattal!

Price: HUF 3,150

Méret:

Illatok:
ea.

Ha Tata környékén jársz és vinnél valami igazán lélekmelengetőt emlékbe, vagy ajándékba Szeretteidnek, esetleg itt laksz és távolabbi rokonoknak, barátoknak vinnél valami helyi különlegességet, ez a gyertya a tökéletes választás. :)


Kis 100 ml-es üvegtégelyünk, fehér tetővel - és egy gyönyörű Tata ihlette design címkével - rajta az Öreg-tóval és a Tatai várral :)

Alapvetően 5 féle illattal készítjük, de ha valamelyik másik illatunkkal szeretnéd inkább megtölteni, írd meg nyugodtan és elkészítjük szívesen! :)

Ha nagyobb mennyiséget szeretnél belőle rendelni (10+ darab), írj nekünk itt a honlapunk Kapcsolat fülén át vagy e-mailt (lelekmelengetogyertyak@gmail.com) egyedi, kedvezményes ajánlatért! :)



Természetesen, mint minden gyertyánk, ezt is kézzel készítjük, megspékelve sok szeretettel és csupa környezetbarát hozzávalóval! A tégelyét kiürülés után ennek is örömmel újratöltjük Neked! :)

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.

Switch to High Contrast!