google-site-verification=IGbNNF94Snxqi9vMGHE2XS-bZOSX9_2vFtXk2Etlpl0

'OM' jógagyertya ૐ (nagy)

Egy tökéletes társ a jógával töltött percek mellé. ૐ Nagy üvegtégelyben, az OM mantrával díszített designcímkével, és lágyan frissítő 'Fellélegzés' illatunkkal (vagy amelyikkel szeretnéd :))

Price: HUF 5,450

Méret:

Jógagyertya design:

Tető színe: Fa

Viasz: Szójaviasz

Illat: fellélegzés (eukaliptusz és zsálya)

ea.

Ha szeretsz jógázni, a Mandala-kollekciónk minden tagját imádni fogod :) Ez a gyertya is egy közülük, mely lelkes és hasznos társad lehet az elcsendesedős perceidben, de ajándéknak is tökéletes lehet. Minden érzéknek tartogat valami lélekmelengetőt, akár csak az OM mantra maga. Illata segít kitisztítani az elméd, fénye és különleges designja gyönyörködteti a szemet, melege pedig életerővel tölti fel a testet.

- több, mint 200 grammnyi legjobb minőségű, környezetbarát és tiszta szója, ill. repceviasszal,


- letisztult, tömörfa tetővel

- csordultig tele 'Fellélegzés' illatunkkal, mely külön a Mandala-kollekció és a jógagyertyák kedvéért született meg, az orvosi zsálya és az eukaliptusz üde mégis lágy kombinációjából. :)

(Ám ha másik illatunkkal szeretnéd inkább, írd meg nyugodtan a rendelés Megjegyzés rovatába és elkészítjük azzal Neked! :))

- tetejére fehér mandala viaszdísz került, mely meggyújtás után szépen beleolvad az alapbaAkár 40-50 órán át ég, sokkal tisztábban és károsanyagmentesebben a hagyományos paraffinos gyertyáknál.


Ha nagyobb mennyiséget szeretnél belőle rendelni (10+ darab), írj nekünk itt a honlapunk Kapcsolat fülén át vagy e-mailt (lelekmelengetogyertyak@gmail.com) egyedi, kedvezményes ajánlatért! :)
Természetesen ennek a tégelyét is bármikor újratöltjük Neked szívesen! :) #újragyertyák

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.

Switch to High Contrast!