google-site-verification=IGbNNF94Snxqi9vMGHE2XS-bZOSX9_2vFtXk2Etlpl0

'OM' jógagyertya ૐ (kicsi)

Egy tökéletes társ a jógával töltött percek mellé. ૐ Kis üvegtégelyben, az OM mantrával díszített designcímkével, és lágyan frissítő 'Fellélegzés' illatunkkal (vagy amelyikkel szeretnéd :))

Price: HUF 3,350

Méret:

Jógagyertya design:

Tető színe: Arany

Viasz: Szójaviasz

Illat: fellélegzés (zsálya és eukaliptusz)

ea.

Ha szeretsz jógázni, a Mandala-kollekciónk minden tagját imádni fogod :) Ez a gyertya is egy közülük, mely lelkes és hasznos társad lehet az elcsendesedős perceidben, de ajándéknak is tökéletes lehet. Minden érzéknek tartogat valami lélekmelengetőt, akár csak az OM mantra maga. Illata segít kitisztítani az elméd, fénye és különleges designja gyönyörködteti a szemet, melege pedig életerővel tölti fel a testet.


Kis 100 ml-es üvegtégelyünk, arany tetővel - csordultig tele 'Fellélegzés' illatunkkal, mely külön a Mandala-kollekció és a jógagyertyák kedvéért született meg, az orvosi zsálya és az eukaliptusz üde mégis lágy kombinációjából. :)

(Ám ha másik illatunkkal szeretnéd inkább, írd meg nyugodtan a rendelés Megjegyzés rovatába és elkészítjük azzal Neked! :))

- tetejére fehér mandala viaszdísz került, mely meggyújtás után szépen beleolvad az alapba


Ha nagyobb mennyiséget szeretnél belőle rendelni (10+ darab), írj nekünk itt a honlapunk Kapcsolat fülén át vagy e-mailt (lelekmelengetogyertyak@gmail.com) egyedi, kedvezményes ajánlatért! :)




Természetesen ennek a tégelyét is bármikor újratöltjük Neked szívesen! :) #újragyertyák

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.

Switch to High Contrast!