google-site-verification=IGbNNF94Snxqi9vMGHE2XS-bZOSX9_2vFtXk2Etlpl0

'NAMASTE' j√≥gagyertya ūĎĀć (nagy)

Egy t√∂k√©letes t√°rs a j√≥g√°val t√∂lt√∂tt percek mell√©. ūĎĀć Kis √ľvegt√©gelyben, NAMASTE felirattal √©s gy√∂ny√∂rŇĪ mandala mint√°val d√≠sz√≠tett designc√≠mk√©vel, fa tetŇĎvel, a csendes elm√©ly√ľl√©shez megalkotott 'Ellazul√°s' illatunkkal (vagy amelyikkel szeretn√©d :))

Price: HUF 5,450

Méret:

Jógagyertya design:

TetŇĎ sz√≠ne: Fa

Viasz: Szójaviasz

Illat: ellazulás (palo santo és levendula)

ea.

NAMASTE gyerty√°inkat (ahogy m√°sik j√≥gagyerty√°nkat is) k√≠v√ľl-bel√ľl a j√≥ga szeretete inspir√°lta. Csodasz√©p mandala mint√°j√°val, k√ľl√∂nleges designj√°val, √©s mag√°val ragad√≥ illat√°val hŇĪ t√°rsad lesz az ellazul√°s perceiben.
Ha szeretsz j√≥g√°zni, a Mandala-kollekci√≥nk minden tagj√°t im√°dni fogod :) Ez a gyertya is egy k√∂z√ľl√ľk, mely lelkes √©s hasznos t√°rsad lehet az elcsendesedŇĎs perceidben, de aj√°nd√©knak is t√∂k√©letes lehet a hasonl√≥an j√≥gaszeretŇĎ Szeretteid sz√°m√°ra. :)


- t√∂bb, mint 200 grammnyi legjobb minŇĎs√©gŇĪ, k√∂rnyezetbar√°t √©s tiszta sz√≥javisszal


- letisztult, t√∂m√∂rfa tetŇĎvel

- csordultig tele 'Ellazul√°s' illatunkkal, mely k√ľl√∂n a Mandala-kollekci√≥ √©s a j√≥gagyerty√°k kedv√©√©rt sz√ľletett meg. Ezt az illatot a Palo Santo √©s a Levendula tal√°lkoz√°s√°b√≥l h√≠vtuk √©letre. √Čpp olyan, mint mikor bel√©psz kedvenc j√≥gatermedbe √©s megcsap az a finom √©s var√°zslatos f√ľst√∂lŇĎs illat √©s r√∂gt√∂n √©rzed, hogy ellazulhatsz. :)
(√Ām ha m√°sik illatunkkal szeretn√©d ink√°bb, √≠rd meg nyugodtan a rendel√©s Megjegyz√©s rovat√°ba √©s elk√©sz√≠tj√ľk azzal Neked! :))

- tetej√©re feh√©r mandala viaszd√≠sz ker√ľlt, mely meggy√ļjt√°s ut√°n sz√©pen beleolvad az alapbaAkár 40-50 órán át ég, sokkal tisztábban és károsanyagmentesebben a hagyományos paraffinos gyertyáknál.


Ha nagyobb mennyis√©get szeretn√©l belŇĎle rendelni (10+ darab), √≠rj nek√ľnk itt a honlapunk Kapcsolat f√ľl√©n √°t vagy e-mailt (lelekmelengetogyertyak@gmail.com) egyedi, kedvezm√©nyes aj√°nlat√©rt! :)
Term√©szetesen ennek a t√©gely√©t is b√°rmikor √ļjrat√∂ltj√ľk Neked sz√≠vesen! :) #√ļjragyerty√°k

Ez a weboldal cookie-kat (s√ľtiket) haszn√°l az√©rt, hogy weboldalunk haszn√°lata sor√°n a lehetŇĎ legjobb √©lm√©nyt tudjuk biztos√≠tani.

Switch to High Contrast!