google-site-verification=IGbNNF94Snxqi9vMGHE2XS-bZOSX9_2vFtXk2Etlpl0

'NAMASTE' jógagyertya 𑁍 (nagy)

Egy tökéletes társ a jógával töltött percek mellé. 𑁍 Kis üvegtégelyben, NAMASTE felirattal és gyönyörű mandala mintával díszített designcímkével, fa tetővel, a csendes elmélyüléshez megalkotott 'Ellazulás' illatunkkal (vagy amelyikkel szeretnéd :))

Ár: 5 450 Ft

Méret:

Jógagyertya design:

Tető színe: Fa

Viasz: Szójaviasz

Illat: ellazulás (palo santo és levendula)

db

NAMASTE gyertyáinkat (ahogy másik jógagyertyánkat is) kívül-belül a jóga szeretete inspirálta. Csodaszép mandala mintájával, különleges designjával, és magával ragadó illatával hű társad lesz az ellazulás perceiben.
Ha szeretsz jógázni, a Mandala-kollekciónk minden tagját imádni fogod :) Ez a gyertya is egy közülük, mely lelkes és hasznos társad lehet az elcsendesedős perceidben, de ajándéknak is tökéletes lehet a hasonlóan jógaszerető Szeretteid számára. :)


- több, mint 200 grammnyi legjobb minőségű, környezetbarát és tiszta szójavisszal


- letisztult, tömörfa tetővel

- csordultig tele 'Ellazulás' illatunkkal, mely külön a Mandala-kollekció és a jógagyertyák kedvéért született meg. Ezt az illatot a Palo Santo és a Levendula találkozásából hívtuk életre. Épp olyan, mint mikor belépsz kedvenc jógatermedbe és megcsap az a finom és varázslatos füstölős illat és rögtön érzed, hogy ellazulhatsz. :)
(Ám ha másik illatunkkal szeretnéd inkább, írd meg nyugodtan a rendelés Megjegyzés rovatába és elkészítjük azzal Neked! :))

- tetejére fehér mandala viaszdísz került, mely meggyújtás után szépen beleolvad az alapba



Akár 40-50 órán át ég, sokkal tisztábban és károsanyagmentesebben a hagyományos paraffinos gyertyáknál.


Ha nagyobb mennyiséget szeretnél belőle rendelni (10+ darab), írj nekünk itt a honlapunk Kapcsolat fülén át vagy e-mailt (lelekmelengetogyertyak@gmail.com) egyedi, kedvezményes ajánlatért! :)




Természetesen ennek a tégelyét is bármikor újratöltjük Neked szívesen! :) #újragyertyák

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.

Váltás gyengénlátó verzióra!