google-site-verification=IGbNNF94Snxqi9vMGHE2XS-bZOSX9_2vFtXk2Etlpl0

'Kávészünet' ☕ (nagy)

A kávéimádók kedvence lesz ez a kávészemes csoda - Diós cappuccino illatunkkal :)

Price: HUF 5,450

Méret:

Illatosítás: Diós cappuccino

ea.

Ezt azoknak ajánljuk, akik hozzánk hasonlóan nem tudnak betelni a koffeines égi mannával, mely megmelengeti és feltölti energiával lelkünket minden áldott nap. :) Kávéimádatunk ihlette tehát ezt a különleges, illatos, színes "kis" gyertyát. Ha imádod Te is a kávét, vagy épp tudsz valakit, aki hasonlóan odavan érte - újdonságunk épp Nekedvaló! :)


Nagy, 300 ml-es üvegtégely - tele a koffeines finomsággal :)

- alulra egy tejeskávé barna alap került, melyen a fehér "hab"- ezt a rajtacsücsülő kávészemek, és szintén kávé illatú kis szívalakú "kekszek" tesznek teljessé.

- Diós cappuccino illatunkkal tartjuk készleten (de ha nagyon másik illatot szeretnél, írd meg nekünk és elkészítjük Neked! :))Természetesen, mint minden gyertyánkat, ezt is kézzel készítjük (így nincs is két teljesen ugyanolyan darab), megspékelve sok szeretettel és csupa környezetbarát hozzávalóval! A tégelyét kiürülés után ennek is örömmel újratöltjük Neked! :)

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.

Switch to High Contrast!