'Kávészünet' ☕ (kicsi)

Kávés különlegességünk kistestvére - kávészemekkel díszítve, Diós Cappuccino illatunkkal :)

Price: HUF 3,350

Méret:

Illatosítás: Diós cappuccino

ea.

Ezt a gyertyánkat szívből ajánljuk mindenkinek, aki hozzánk hasonlóan imádja a koffeines mannát és annak is, akire ráfér az emlékeztető: hogy egy kis (kávé)szünet igenis jár mindenkinek! :)

- kis 100 ml-es üvegtégelyünk, tele a legjobb minőségű, környezetbarát és tiszta szója, ill. repceviasszal,

- tetején különleges, kávészünetes design címkénkkel
- fehér tetővel

- az egyik legközkedveltebb illatunkkal, a Diós Cappuccino egyszerre édes, mégis finoman markáns kávé illatával

- a gyertya tetején kis viasz kávészemekkel és apró szívekkel, melyek meggyújtás után szépen beleolvadnak az alapba, finoman megszínezve azt
Ezzel a kis lélekmelengetővel hangulatosabb lehet a reggeli készülődés, a munkahelyi íróasztal, a szombat délelőtti takarítás, vagy bármelyik pillanat, amikor Rádfér egy kis szünet. ♥

Emellett tökéletes lehet ajándéknak is a kollégák, rokonok vagy épp barátok számára! :)

Ezt a tégelyünket egyébként szívből ajánljuk esküvőkre is, vagy más rendezvényekre, mint a vendégeknek szánt különleges és lélekmelengető köszönetajándéknak is, aminek garantáltan örülni fognak a Szerettek! :)

Ha nagyobb mennyiséget szeretnél belőle rendelni (10+ darab), írj nekünk itt a honlapunk Kapcsolat fülén át vagy e-mailt (lelekmelengetogyertyak@gmail.com) egyedi, kedvezményes ajánlatért! :)
Természetesen ennek a tégelyét is bármikor újratöltjük Neked szívesen! :) #újragyertyák

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.

Switch to High Contrast!