Húsvéti gyertya 🐰 (üvegtálkában)

Egy igazi elegáns, húsvéti, színes illatcsoda :)

Price: HUF 4,250

Tető: - nincs (tálka)

Out of Stock!

Ez egy húsvéti limitált kiadású termékünk: a különleges, mégis letisztult kis üvegtálba 150 g szójaviasz került, valamint 3 tiszta pamut kanóc - hogy minél szebb fényélményt adhasson. :) Gyönyörű pasztellszínekben játszó virág-és tojásdíszeivel igazán különleges darab! Húsvéti ajándéknak és dekorációnak is tökéletes. :)


6 variáció közül választhatsz, de ha nagyon más szín/illat kombináció lenne a szíved vágya, írd meg nekünk nyugodtan üzenetben és elkészítjük Neked! :)

Ez a kis gyertya tökéletes lehet ajándéknak is a kollégák, rokonok vagy épp barátok számára! :)
Nagyobb mennyiség rendelése esetén ebből is kedvezményt adunk!

Ha nagyobb mennyiséget szeretnél belőle rendelni (10+ darab), írj nekünk itt a honlapunk Kapcsolat fülén át vagy e-mailt (lelekmelengetogyertyak@gmail.com) egyedi, kedvezményes ajánlatért! :) Választhatsz, milyen színű virággal, tetővel és illattal kéred! :)Húsvétra rendelsz?

Ha szeretnéd, hogy házhozszállítással kért rendelésed Húsvétig odaérjen Hozzád, legkésőbb március 20. szerda éjfélig add le a rendelésed!


Ha személyes átvételt választanál, akkor pedig legkésőbb szerdáig (04.06.) tudod megrendelni a kívánt lélekmelengetőket.


Illetve felhívjuk arra is figyelmed, hogy Húsvéti gyertyáink Limitált kiadásúak, csak a készlet erejéig rendelhetők! :)

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.

Switch to High Contrast!