google-site-verification=IGbNNF94Snxqi9vMGHE2XS-bZOSX9_2vFtXk2Etlpl0

Esküvői köszönetajándék és ültetőkártya egyben

Tökéletes kis mintaválogatáshoz - vagy akár apró ajándéknak is! :) Nagyobb mennyiség rendelése esetén kedvezményt adunk!

Price: HUF 1,750

Üvegtégelyek mérete:

Tető színe: Fehér (mindhez kérhető)

Díszítés: nincs

Viasz: Szójaviasz

Illatosítás:
ea.

Ebbe a 4,5 cm átmérőjű kis szépségbe 20 g kiváló minőségű növényi viasz kerül, mely kb. 6 óra tiszta és lélekmelengető gyertyafényt ad.


Ez a címkecsaládunk kifejezetten az esküvői vendégek számára készült - pasztell lilás színvilágban, gyönyörű virág mintával, a "Köszönjük, hogy velünk ünnepelsz" felirattal. A gyertya oldalára mindenképp kerül egy ilyen - a tetejére kérhetsz sima Lélekmelengető logós címkét, de esküvői párral díszített esküvői designt is. (Ezt külön Megjegyzésként vagy e-mailben tudod pontosítani a rendelés leadásakor.)
A mutatós kis díszdobozok ültetőkártyaként is szolgálhatnak, majd az esküvő végén a vendégek megkaphatják a gyertyákkal együtt köszönetajándékként is.
A gyertya fehér tetővel kérhető, az illatát Ti választhatjátok ki aktuális kollekciónkból! :)


Nagyobb mennyiség rendelése esetén ebből is kedvezményt adunk! 10 db rendelése esetén 20%-ot, 50 db felett már 30%-ot is le tudunk vonni az árból (stb)! Kérlek, írjatok a honlap Kapcsolat fülén át, vagy e-mailt a lelekmelengetogyertyak@gmail.com címre az egyedi ajánlatért! :)

Ha más színű tetővel akarnátok a gyertyát, vagy szeretnétek kedvetek szerint személyreszabni a címkét, ezt is külön e-mailes rendelésen át tudjátok megtenni. (Akár egyedi névreszóló matricát is tervezünk rá Nektek, sőt, saját illatotokkal is kérhetitek őket), minden megbeszélés kérdése. :)

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.

Switch to High Contrast!