google-site-verification=IGbNNF94Snxqi9vMGHE2XS-bZOSX9_2vFtXk2Etlpl0

'Egy gyertyányi Szeretlek' 💗 (nagy)

Egy kis gyertyĂĄnyi szeretet, ami minden meggyĂșjtĂĄskor ĂĄradhat Szeretted felĂ© :) Nagy ĂŒvegtĂ©gelyben, fatetƑvel, design cĂ­mkĂ©vel, MagnĂłlia illatunkkal (vagy amelyikkel szeretnĂ©d :))

Price: HUF 5,450

MĂ©ret:

Szeretetgyertya szövege:

TetƑ szĂ­ne: Tömörfa

Viasz: SzĂłjaviasz

Illat: magnĂłlia

Viaszdíszítés:
ea.

- több, mint 200 grammnyi legjobb minƑsĂ©gƱ, környezetbarĂĄt Ă©s tiszta szĂłja, ill. repceviasszal,


- letisztult, tömörfa tetƑvel

- a lĂ©giesen finom, nƑies Ă©s virĂĄgos MagnĂłlia illatunkkal (de ha mĂĄsik illatunkkal kĂ©rnĂ©d inkĂĄbb, Ă­rd meg a rendelĂ©s MegjegyzĂ©s rovatĂĄba Ă©s örömmel elkĂ©szĂ­tjĂŒk Neked! :))

- egy igazån kedves, szívhez szóló design címkével
- a gyertya tetejĂ©re igĂ©ny szerint viaszszĂ­veket is kĂ©rhetsz, melyek meggyĂșjtĂĄs utĂĄn szĂ©pen beleolvadnak az alapba
Ezzel a lĂ©lekmelengetƑvel nem csak az Ă©rzĂ©seidet mondhatod el Szerettednek, de vele sokkal hangulatosabbak lehetnek az otthon töltött esƑs napok, dĂ©lutĂĄnok, estĂ©k is. ♄Ha nagyobb mennyisĂ©get szeretnĂ©l belƑle rendelni (10+ darab), Ă­rj nekĂŒnk itt a honlapunk Kapcsolat fĂŒlĂ©n ĂĄt vagy e-mailt (lelekmelengetogyertyak@gmail.com) egyedi, kedvezmĂ©nyes ajĂĄnlatĂ©rt! :)
TermĂ©szetesen ennek a tĂ©gelyĂ©t is bĂĄrmikor ĂșjratöltjĂŒk Neked szĂ­vesen! :) #ĂșjragyertyĂĄk

Ez a weboldal cookie-kat (sĂŒtiket) hasznĂĄl azĂ©rt, hogy weboldalunk hasznĂĄlata sorĂĄn a lehetƑ legjobb Ă©lmĂ©nyt tudjuk biztosĂ­tani.

Switch to High Contrast!