'Csillagjegy' gyertya (kicsi)

Különleges csillagjegyes gyertyánk kistestvére: gyönyörű designnal, választható színű tetővel és 21+3 illatunk bármelyikével!

Price: HUF 3,350

Viasz: Szója- és repceviasz

Csillagjegy:
Illat:
Tető színe:
ea.

- kis 100 ml-es üvegtégelyünk, tele a legjobb minőségű, környezetbarát és tiszta szója, ill. repceviasszal,
- aktuális illataink bármelyikével kérhető
- gyönyörű csillagjegyes designnal- a gyertya tetején is visszaköszön a választott csillagjegy, egy szép fehér viaszminta formájában
- az elegáns fém tetők színét Te választhatod ki

Érdekel a spiritualitás? Ez a lélekmelengető hű társad lehet hónapról hónapra is, ha szeretsz a csillagokkal és a holddal együtt elmélyülni kicsit. Telihold, Újhold idején is segíthet, hogy ráhangolódj az aktuális rituálédra. ♥

Emellett tökéletes lehet ajándéknak is a kollégák, rokonok vagy épp barátok számára! :)
Ezt a tégelyünket egyébként szívből ajánljuk esküvőkre is, mint a vendégeknek szánt különleges és lélekmelengető köszönetajándéknak is, aminek garantáltan örülni fognak a szerettek is! :) Kedvetek szerint személyreszabhatjátok (a virág színén túl akár egyedi névreszóló matricát is tervezünk rá Nektek, sőt, saját illatotokkal is kérhetitek őket), minden megbeszélés kérdése. :)

Ha nagyobb mennyiséget szeretnél belőle rendelni (10+ darab), írj nekünk itt a honlapunk Kapcsolat fülén át vagy e-mailt (lelekmelengetogyertyak@gmail.com) egyedi, kedvezményes ajánlatért! :)

Természetesen ennek a tégelyét is bármikor újratöltjük Neked szívesen! :) #újragyertyák

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.

Switch to High Contrast!