google-site-verification=IGbNNF94Snxqi9vMGHE2XS-bZOSX9_2vFtXk2Etlpl0

'BUDDHA' ⚛ párologtató szett

Gyönyörű, törtfehér BUDDHA párologtató kerámiából, környezetbarát mécsesekkel és mellé Mandala formájú illatviaszcsomag (választható illattal!)

Price: HUF 5,950

Illatviasz: Fehér mandala

Illat:
ea.

Közkívánatra ismét felkerült a kínálatunkba egy párologtató is (limitált készlettel). Ezúttal egy gyönyörű BUDDHA fej mellett döntöttünk, mely nyugalmat hoz minden helyiségbe. Tökéletes lehet a jógatermek, munkahelyek, irodák dekorálásához is, de az otthonodat is segíthet béke szigetévé varázsolni.

Ajándéknak is tökéletes választás! :)
Az új párologtatónk a Mandalakollekciónkban kapott helyett (a Jógagyertyák mellett. ⚛ૐ



Ahhoz, hogy mesés illatot varázsoljon ez a kis Buddha fej, nem kell mást tenned, mint meggyújtanod egy mécsest, azt a párologtató aljába tenni, a felső tálkába pedig egy illatmandalát helyezni. Amint a viasz olvadni kezd, máris betölti a teret a lélekmelengető illat. :)


- A párologtató mérete 9x9 cm


- Mécsessel: 4db illatmentes, környezetbarát és fenntartható, teljes mértékben lebomló, növényi anyagokból készült tégelyes repceviasz mécsest adunk mellé

- Illatviasszal: valamint összesen 80 grammnyi illatviaszt is kapsz a csomag részeként, melynek illatát Te választhatod meg.

- A párologtatót , a viaszokat és a mécseseket is környezetbarát, műanyagmentes papírcsomagolásban kapod meg. Ezekben Te is tárolhatod őket, míg várnak a sorukra, vagy akár a ruhás fiókodat illatosítják be éppen. :) Ha pedig elfogy az illatviaszod, a tasakot a kiürült tégelyeiddel együtt szívesen újratöltjük Neked! ♲


- A párologtatóba minden hagyományos méretű mécses passzol, de ha kifogynál, bátran rendelhetsz tőlünk is környezetbarát utánpótlást.


- A mécsestartó illatviasz és illóolaj párologtatására egyaránt alkalmas.



Figyelem! A párologtatóink csak limitált számban érhetők el, szóval ha szeretnél egyet, vagy ez lenne a tökéletes ajándék Szerettednek, most rendeld meg! :)

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.

Switch to High Contrast!