Lélekmelengető.hu - már több, mint gyertya :)


Sziasztok, itt régnemlátott Kriszti, egy fontos kérdéssel! 

Gyertyagyárosként ismertek a legtöbben ✨, de sokan azt is tudjátok, hogy anya is vagyok (hamarosan kétgyermekes), feleség, gazdi , a természet és az állatok lelkes imádója és védője , könyvmániás...

De mondok még valamit, ami talán újdonság lesz a legtöbbeteknek:

✨ diplomám szerint pszichológus vagyok ? (évekig tréningekkel és egyéni tanácsadással is foglalkoztam ?‍?)
✨ jelenleg pedig lakberendezőnek tanulok ?

Jó, de miért írom most ezt le? :) Az utóbbi időben annyira sok minden történik, változik és kavarog körülöttünk, körülöttem, bennem - többek között a Lélekmelengető.hu jövőjével kapcsolatban is.
Kézzelkészült, környezetbarát gyertyák voltak-vannak-lesznek is - de mit szólnátok, ha a Lélekmelengető.hu oldalain, posztjaiban ezentúl összefonódhatna kicsit a számomra olyan meghatározó
✨ pszichológia és a tudatos életmód világa ?
✨ a lakberendezés és az otthonteremtés művészete ?
✨ és a család-illetve a természet mindenre kiható szeretete is? ?

Persze aki követi posztjainkat, tudja: sosem tartottuk magunkat igazán csak a gyertyákhoz, de mi lenne, ha ezentúl a Lélekmelengető.hu hivatalosan is lehetne minden, ami a szó legszínesebb és legszebb értelmében vett otthont jelent - testnek és léleknek egyaránt? 
Bennem úgyis folyton ott van az örök tanulás, fejlődés iránti vágy a felsoroltak iránt, és szívesen megosztanám Veletek is a gyümölcsét mindennek... ?

tapasztalatokat, olvasottakat, gondolatokat, ötleteket, inspirációkat, könyvajánlókat - persze, csak ha érdekel Titeket a dolog :)


Mit gondoltok? ?
Ti velem tartanátok? ?


A fenti szövegű posztot a közösségi oldalainkon osztottam meg elsőként és hihetetlenül pozitívan fogadtátok - ezt ezúton is köszönöm! :)

Szép lassan így indul hát el az új irány, az új kalandok felé a mi kis Lélekmelengető.hu-nk. :)

Köszönöm, hogy itt vagytok velem és velünk az úton! ?

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.

Váltás gyengénlátó verzióra!