Környezetbarát gyertyák, illatosítók & otthonos gondolatok testnek és léleknek :)
 Környezetbarát gyertyák, illatosítók & otthonos gondolatok testnek és léleknek :)
 Környezetbarát gyertyák, illatosítók & otthonos gondolatok testnek és léleknek :)

Gyertyáink kézzel készült, hazai termékek, környezettudatos és egészségbarát anyagokból.

Itt minden alkalomra találsz magadnak vagy szeretteidnek valami lélekmelengetőt! :)

Aktuális híreink

ÚJ! Megérkezett tavasz-nyári illatkollekciónk! :)

Várva-várt új illataink között a melegebb hónapok legfinomabb kincseit gyűjtöttük össze Neked: válogass kedvedre virágos, fűszeres és/vagy gyümölcsös léleküdítőink között! ♥

ÚJ! Egy gyertyányi... jó ♥

Új, kézzel rajzolt kis lélekmelengetőink - Mantra-, Könyvbújós,  Mindfulness és Szeretetgyertyáink - biztosan tetszeni fognak, ha szeretnél magadnak egy gyertyányi inspirációt, törődést vagy valami kedves és szívhezszóló ajándékot szeretteidnek! Keresd őket webshopunkban! :)

Érintés - gyertyánk ♥

Megérkezett a legújabb, és talán az egyik legkülönlegesebb gyertyánk, mely kimondottan Bucsi Mariann új, Érintés című könyvéhez készült. Igyekeztünk olyan szép illatot és gyertyát alkotni, amilyen a kötet is - ajánljuk nagy szeretettel :)

Gyertyatartó a webshopban! :)

Mostantól kézzel készült, tömör tölgyfa tartóban is melengethetik a lelked gyertyáink ♥

Illatbabák

Egy mindig derűs, stílusos, illatos kis társ a mindennapokra, az autózásokhoz, utazásokhoz, az élethez :)

Legújabb blogbejegyzéseink

A lélekmelengető konyha átalakulása ♥

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy kis konyhaátalakításunk... Képekben meséljük el, hogy jutottunk el a mai lélekmelengető végeredményig. :)

Fény- és futókaszerelem ♡

Egy népszerűsítő, szerelmes levél a Fénynek és a futókáknak, és képes beszámoló arról, hogyan része mindez a mi otthonunknak is ♡

Lélekmelengető.hu - már több, mint gyertya :)

Oldalunk most már hivatalosan is új irányt vesz! Ha kíváncsi vagy, hogy jött a változás, ebből a posztból megtudhatod! :)

Termékeink

Illataink

Gyertyáinkhoz és illatosítóinkhoz mindig aktuális, egyedi illatkollekciónkból választhatsz - összesen 21 illat közül! :) Mindig találsz nálunk klasszikus, tiszta illatokat és összetettebb, szezonális hangulatokat is. Emellett natúr, illatmentes gyertyákat is választhatsz.

Választható külső

Nálunk nemcsak a lélekmelengető illatok között válogathatsz: azt is eldöntheted, milyen tégelybe kerüljenek gyertyáid! Válogass kedvedre különböző anyagú, színű és méretű tégelyeink között! ♥ Rendelésre készülő termékeink mellett pedig mindig találsz készen kapható gyertyákat is.

Minőségi belső

Akárhogy is döntesz a külcsínt illetően, akár gyertyát akár illatosítót választasz - biztos lehetsz benne: minden termékünket vegán és állatkísérletmentes, környezetbarát alapanyagokból,  100% természetes illóolajokkal és/vagy kiváló minőségű, parabénmentes illatolajok felhasználásával készítjük, nagy odafigyeléssel. ♥

Minden alkalomra!

Gyertyáinkkal és illatosítóinkkal hangulatosabbak az esték és a borús napok, jobban esnek a fürdések, a vacsik, az utazások, és használatukkal a mindennapi élettel járó kellemetlen szagok is könnyen elillanak!  Szóval akár magadnak, akár szeretteidnek keresel valami igazán egészség- és környezetbarát, lélekmelengető ajándékot, jó helyen jársz! :) 

Védjük környezetünket!

Igyekszünk mindent megtenni azért, hogy termékeinkkel hozzájárulhassunk egy szebb, tisztább és egészségesebb jövőért. Nemcsak a gyertyák előállítása során, hanem csomagolásuk terén is minél környezetbarátabb megoldásokra törekszünk!

Minőségi alapanyagok

Környezettudatos és egészségbarát összetevőlből, illetve újrafelhasznált és/vagy újrafelhasználható tégelyekben.

Hazai, kézzel készült termékek

 Családi kisvállalkozásunkban és így termékeinkben is szívünk-lelkünk bennevan. :)

Környezetbarát csomagolás

A termék szállításához biológiailag lebomló, műanyagmentes, újrafelhasznált és újrahasznosítható papíranyagokat használunk.

Újratöltünk!

Annak érdekében, hogy a lehető legkevesebb hulladékkal járjanak gyertyáink, a mi és a Te saját, otthon kallódó tégelyeidet is elküldheted nekünk - mi örömmel újragyertyákat varázsolunk belőlük! :)

És csak hogy tudd... állatbarát vállalkozás vagyunk! :)

Azontúl, hogy termékeinket hulladékcsökkentő, környezet-és egészségbarát módon készítük el és csomagoljuk Neked, mindig igyekszünk a jó ügyekért adomány formájában is tenni. 2021-ben pedig kutyusunk, Frutti ihlette kollekciót* is indítottunk - melynél minden megvásárolt termék árából 500 Ft-ot a REX Kutyaotthon Alapítványnak ajánlunk fel, akik rengeteget tesznek a hazai állatvédelemért. 2020 végéig pedig minden egyes gyertya és ajándékkártya árából 200 Ft-ot a Vigyél Haza alapítványnak adtunk.

Nálunk tehát vásárlásoddal Te is hozzájárulsz a bajbajutott állatok megsegítéséhez! :) 

* A Frutti-kollekció darabjai jelenleg az "Illatos viaszmancsok" .

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.

OK!
Váltás gyengénlátó verzióra!