google-site-verification=IGbNNF94Snxqi9vMGHE2XS-bZOSX9_2vFtXk2Etlpl0

Kaktuszt√°l ūüĆĶ (kis √ľvegben, tetŇĎvel)

Letisztult, m√©gis sz√≠nes illatgyertya: kis √ľvegt√©gely√ľnkben, 3 kaktuszk√°nkkal. :) V√°laszthat√≥ tetŇĎvel √©s illattal!

Price: HUF 3,350

Méret:

Színárnyalatok: Zöldes

Viasz: szójaviasz

Out of Stock!

Ilyen, amikor kaktuszk√°ink bek√∂lt√∂znek a kis, 100 ml-es √ľvegt√©gely√ľnkbe - egyszerŇĪen sz√©p. :)Tökéletes lehet ajándéknak is a kollégák, rokonok vagy épp barátok számára! :)
Nagyobb mennyis√©g rendel√©se eset√©n ebbŇĎl is kedvezm√©nyt adunk!

Ezt a t√©gely√ľnket egy√©bk√©nt sz√≠vbŇĎl aj√°nljuk esk√ľvŇĎkre is, mint a vend√©geknek sz√°nt k√ľl√∂nleges √©s l√©lekmelengetŇĎ k√∂sz√∂netaj√°nd√©knak is, aminek garant√°ltan √∂r√ľlni fognak a szerettek is! :) Kedvetek szerint szem√©lyreszabhatj√°tok (ak√°r egyedi n√©vresz√≥l√≥ matric√°t is tervez√ľnk r√° Nektek, sŇĎt, saj√°t illatotokkal is k√©rhetitek ŇĎket), minden megbesz√©l√©s k√©rd√©se. :)
Ha egyedi megrendel√©st adn√°l le, vagy nagyobb mennyis√©get szeretn√©l belŇĎle (10+ darab), √≠rj nek√ľnk itt a honlapunk Kapcsolat f√ľl√©n √°t vagy e-mailt (lelekmelengetogyertyak@gmail.com) egyedi, kedvezm√©nyes aj√°nlat√©rt! :) V√°laszthatsz, milyen sz√≠nŇĪ tetŇĎvel √©s illattal k√©red! :)

Ez a weboldal cookie-kat (s√ľtiket) haszn√°l az√©rt, hogy weboldalunk haszn√°lata sor√°n a lehetŇĎ legjobb √©lm√©nyt tudjuk biztos√≠tani.

Switch to High Contrast!